top of page

Pirkebua er klar til utleie!

Updated: Nov 9, 2023

Jeg er så fornøyd med at endelig er min helt egne pirkebu ferdig slik at jeg har muligheten til å trene innendørs hele vinteren! Men, jeg kommer overhode ikke til å bruke den hele døgnet, og derfor har jeg hatt lyst til å la flere få muligheten til å bruke bua når jeg ikke bruker den selv.

Bilde av pirkebua

Det er naturligvis ikke en profesjonell treningshall av noe slag, og det er en halvdel av en uisolert garasje. Men, det er utrolig mye god trening man kan få til å gjøre her. Og jeg har satt ut en rekke med utstyr slik at man har muligheten til å trene innendørs på hva enn en måtte ønske.

Bilde av bygget utenfor

Denne garasjen er derfor innvendig delt i to. Den ene halvdelen står det to biler til vinterlagring, mens den andre halvdelen er pirkebua som er klar til utleie, innredet med kunstgress og treningsutstyr til hundetrening. Garasjen har nøkkelboks på utsiden slik at de som skal bruke bua kan få koden tilsendt når de booker.

Jeg gleder meg til mange gode treningsøkter her i løpet av vinterhalvåret!

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page