top of page

Nytt kull planlegges!

Det planlegges nytt kull på Lexie - N UCH RLI RLII Bernegården's Ragnhild nå snart og i den forbindelse leter vi nå etter interesserte valpekjøpere som kan tenke seg en blakk buhundvalp.

Hannhunden jeg planlegger å bruke er en energisk gutt med mye motor, så det forventes et kull med mye motor og driv. Lexie er en ideell sportshund med mye arbeidsvilje og driv. Hun har vært utrolig lærevillig og moro å trene. Hannhunden er også er svært jovial og herlig hannhund med mye futt, og derfor forventes det at kombinasjonen av disse to ikke gir mindre egnede sportshunder. Det er ikke noe krav til valpekjøpere at de skal brukes til noe spesiell konkurranse, men de må være klar over at disse hundene burde trenes jevnlig for å få den nødvendige stimulien som kreves. Og skulle det dukke opp noen som ønsker å konkurrere med buhund, ta gjerne kontakt!

Det er ingen tvil om at buhundene egner seg svært godt til forskjellige hundesporter som agility, rallylydighet og lydighet. Det er også mange buhunder som brukes til neseoppgaver og hevder seg godt innen blodspor og viltspor. Lexie har svært gode evner til ID-spor og gikk et 200m ferskspor på sin aller første kurshelg. Ellers tør jeg beskrive henne som særdeles sta og egenrådig, nydelig personlighet på henne, snill og god som dagen er lang, og en godt bygget funksjonsfrisk hund. Hun er øyelyst fri og HD-B. Hannhunden som skal brukes er også øyelyst fri og HD-B. Informasjon om begge foreldredyrene legges ut når parring er gjennomført, og vi vet at det ventes valper.

Er du interessert i en valp? Kontakt meg på granskauenkennel@gmail.com så avtaler vi et besøk!

32 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page