top of page

En ny hverdag

Updated: Nov 9, 2023

Den siste måneden har det skjedd litt endringer som har hatt litt vesentlig innvirkning på dagliglivet både til meg, Stig og hundene. Vi har nemlig gått fra hverandre, og Stig flyttet ut rett over jul. Vi skilles som venner og har hatt en flott og god tone når vi har måttet bli enige om fordeling både av ting og hus, men ikke minst av dyrene. Lexie har derfor flyttet sammen med han, og hun er absolutt den rette hunden til å takle en slik hverdagsendring. De har det kjempebra sammen med katten Marley (og snart Zelda). Vi kommer inntil videre til å begge stå som innehavere av Granskauen Kennel.

Jeg beholder huset, og kommer til å fortsette å bo her sammen med Max, Keila og Fiona. Planen er å ha et kull til på Keila da jeg mener hun har mye positivt å tilføre rasen, men grunnet det vanskelige markedet som er nå, så kommer jeg ikke til å planlegge noe kull i år.

Fortsatt har jeg en hannhund igjen fra kullet som ikke er solgt, hvilket er risikoen man tar når man velger å sette et kull til verden. Han er en helt fantastisk herlig hund, og jeg ønsker virkelig at han skal komme til et hjem som kan trene han slik han fortjener.

Planen videre for Fiona er at hun skal vises på valpeshow denne våren, og stilles som junior så fort muligheten byr seg til høsten. I tillegg skal hun trenes mot sin Rallylydiget-debut. Målet er at hun skal kunne gå likt som Keila med klasse 1 nivå LP, Elitenivå Rally og Agility på det ambisjonsnivået vi lander på.


72 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page