top of page

Vi venter valper ❤️

Mandag var vi på ultralyd og fikk endelig konstatert det vi håpte, nettopp at Lexie venter valper i slutten av oktober!

Dette er et kull vi har veldig stor tro på, og vi forventer valper som har mye egen vilje, som kommer til å sette enhver tålmodighet på prøve. Vi forventer at de blir blide stødige arbeidsjern med en enorm innsatsvilje, og de skal vokse opp sammen med trygge stabile voksne hunder, fire godt hundevandte katter, og oss to halvgale tobeinte. Vi skal gjøre vårt beste for å gi dem den beste mulige starten for å legge det beste grunnlaget for videre trening.

Vi forventer ikke at valpen skal brukes i hundesport, men vi forventer at våre valpekjøpere skal forstå hva en buhund krever av dem. Dette er en rase som trenger mye mental stimuli, og dette må de få utløp for hver dag. Buhunden har sterke og gode instinkter for gjeting og jakt, og brukes rundt omkring i landet både på fjellgjeting, elgjakt og rypejakt. I de forskjellige utgavene av medlemsbladet "Buhunden" kan dere lese mange flotte historier om buhunden i bruk: https://buhund.no/medlemsbladet/. Buhunden har også hevdet seg godt i hundesport de siste årene, og er sterkt representert i Rallylydighet. Den elsker å jobbe, og kan derfor også fungere veldig godt i agility og LP, og den viser særdeles gode egenskaper i nesearbeid som nosework, smeller, blodspor og ID-spor.

Mor: N UCH RLI RLII Bernegården's Ragnhild NO32479/20

HD: A/B Index: 114

Øyelysing: Fri uten anmerkning

Etter: Honningrosas Bjarne 2. Hjerteknuser og N UCH Sturtmoor Deatrix


Far: Kvitlabbens Rino NO57961/20

HD: B/B Index: 110

Øyelysing: PNK

Etter: Solan og Kvitlabbens Siidii


Kullet vil ha en inavlsgrad på 2,482% på 5.generasjoner og en samlet HD-index på parringstidspunktet på 224. Vi forventer både svarte og blakke valper.

Info om kullet vil legges ut her: https://www.granskauenkennel.com/valpekull

25 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page