top of page

Stevne i Rallylydighet hos Dalane Hundeklubb

Updated: Nov 9, 2023

Vi har hatt en suveren helg på stevne i Rallylydighet i Egersund der vi også fikk tilbringe helgen sammen med våre gode venner Rachel, Jon Inge, Loki og Polo. Begge jentene var med, mens Max fikk være igjen hjemme og tilbringe helgen sammen med Trond og katten hans Sigurd.

Det var som vanlig en super opplevelse å være på stevne hos Dalane Hundeklubb, som alltid leverer høy kvalitet på arrangementene sine!

To buhunder på en stein

Alle løpene mine er lagt ut på min IG for de som vil se: www.instagram.com/granskauenkennel

Både Fiona og Polo hadde to flotte dager i ringen, og endte med 1.premiering og napp i klasse 1 begge to! I Elite gjorde vi noen småfeil som resulterte i en 2.premiering. Men, jeg tar allikevel mye stolthet i at vi ser ut til å ha luket av oss de fleste HT-trekkene som vi startet året med. Vi har med andre ord blitt mer stabile i toppen, og vi vet at vi kan levere godt uten å være "heldige". Nå må vi finpusse enda litt mer slik at vi kan levere stabilt på 1.premieringer.

To svarte buhunder

På søndagen synes Fiona det var veldig vanskelig å fokusere på jobb samtidig som publikum var rett i nærheten, så hun hadde en litt dårligere dag. Men, når den dårlige dagen resulterer i 175 poeng og 2.premiering så er det faktisk ikke alt for galt. Hun trenger mer trening med publikum i nærheten, og det er helt ok! Polo derimot viser hva han er laget av, og hvor godt Rachel har trent han, for han går inn til både 1.premiering, direkteopprykk, 6.plass i klassen og NAPP hvilket betyr at han også har oppnådd tittelen RLI!!! Gratulerer så mye!!!

Keila viser seg også fra sin gode side, og knaller til med 1.premiering (194 poeng) og 3.plass i klassen!

Bilde av pallen fra søndagen

Tusen takk for nok en strålende helg og gjestfriheten i Egersund! Det er alltid like trivelig å komme på stevne i Rallylydighet hos Dalane Hundeklubb! Vi kommer tilbake!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page