top of page

Rallystevne i Kristiansand 9.-10.oktober 2021

WE DID IT <3 RLI RLII Bernegården's Ragnhild

Herlige snille søte flinke Lexiemor tok denne helgen det siste nappet i klasse 2 og kan dermed smykke seg med tittelen RLII!! Så stolt som jeg er av oss to. Vi har møtt våre utfordringer på rallybanen siden Lexie mister fokus litt av og til, og har veldig lyst til å hilse på alle folkene i ringen, men vi har nå klart å karre oss til en tittel til på bare 5 stevner.

Dommeren for helgen var Crystal Kay, og første dagen gikk egentlig løpet veldig bra helt til Lexie så tidtakerne som satt veldig nære målskiltet. Så med en springmarsj inn i mål gikk hun bort til dem istedenfor med matmor over målstreken, og derfor ble det disk på lørdagen. Men alt i alt gikk løpet veldig bra tross myyyye nerver hos fører, så vi er strålende fornøyde uansett.

Søndagen derimot var nye krefter innhentet, og med en litt rotete start med snusing på startskiltet klarte vi å hente oss inn og gikk et strålende løp resten av banen. Det ble bare litt smårusk med en dobbelkommando og en skjev sitt, som derfor resulterte i 195 poeng, 4.plass i plassen, direkte opprykk til klasse 3 og det siste nappet!!!

Dato: 9.-10.oktober 2021

Arrangør: Norsk Retrieverklubb avd. Agder

Dommer: Crystal Kay

Jeg skal faktisk bryte janteloven litt og skryte av meg selv for denne prestasjonen! Det er en grunn til at vi har en vegg for utstillingssløyfer og en vegg for konkurransesløyfer hjemme. Det er nettopp fordi at eksteriøret bedømmes etter hvor "pen" hund man har, mens konkurransene bedømmes etter hvor god JEG er til å trene hundene mine. Det føles som at jeg har holdt på med hundetrening i mange år allerede, men realiteten er at jeg gikk nybegynnerkurs i Rallylydighet i Lillesand i august 2020, og hadde min debut i Rally-ringen samme måned. Det vil si at på rett i overkant av 1år og 1mnd har jeg klart å gå begge mine tisper som nå er henholdsvis (nesten) 2år og (rett over) 3 år gamle til RLI RLII titler. For meg handler titlene om delmålene jeg har satt meg. Jeg ønsker å gå dem til hver tittel for å føle at vi gjør fremgang, og for å ha synlige bevis på hvor mye vi har jobbet for å nå disse målene. Nå som Keila er ferdig med valpene gleder jeg meg stort til å debutere i klasse 3 i november!!! Lexie får starte litt mer i klasse 2 siden hun trenger mer stevneerfaring før vi tar det steget.

 

Her er lørdagens løp. Hun går en strålende fot mesteparten av løpet, men legg merke til at hun ikke passerer målskiltet helt på tampen.

Her er fra søndagens løp. Litt uheldig med snusingen i starten, men ellers et flott løp av oss begge.


20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page