top of page

Rallylydighetsstevne 13.-14.november 2021


Denne helgen ble en riktig så koselig, hyggelig og spennende! Begge jentene var med for å konkurrere, og vi tar med oss både gode erfaringer og flotte resultater hjem <3

Arrangøren denne helgen var Sør-Rogaland Brukshundklubb, og dommer for helgen var Elisabeth Dahl Norum.

Vi traff også på mange kjente rundt stevneringen, så hele dagen gikk til å heie på hverandre før det endelig var vår tur. Det var også veldig moro å se så mange kjente ekvipasjer som tok opprykk fra lørdagen til søndagen. Riktignok litt ekstra jobb for arrangøren med mange opprykk, men så utrolig moro for alle som kastet seg ut i en ny og vanskeligere klasse. Vi var også en av disse.

 

Først ut av mine hunder var Lexie (RLI RLII Bernegården's Ragnhild) som gikk i klasse 2 denne dagen. Jeg ønsket ikke å debutere selv i klasse 3 med to hunder på samme dag, så da fikk Lexie kose seg litt i denne klassen uten noen store krav. Vi hadde allerede fått alt vi trengte i klassen, så da ble det et løp for å roe nervene, og bare kose oss i ringen.

Hun gikk kjempebra inn til 189 poeng og 1.premiering, og en 9.plass i klassen.

Så var det den store debuten i klasse 3 som stod for tur. Keila (RLI RLII Bernegården's Lara) skulle ha sitt første stevne etter tiden med valpene, og samtidig debutere i klasse 3. Løpet gikk kjempebra, og det var bare småfeil som gjorde at vi fikk en blå sløyfe denne dagen. Resultatet ble 185poeng og 2.premiering, og 8.plass i klassen.

Siden hundene hadde gått så bra bestemte vi oss altså for å ta opprykket, så på søndagen skulle altså begge jentene mine gå i klasse 3. Siden Lexie tok opprykk fra lørdagen var hun sist i klassen, så da var det først Keila ut! Hun gikk helt feilfritt i banen, og til og med ryggingen gikk helt smertefritt!! Så vi endte rett og slett opp med 200 poeng, 1.premiering og direkteopprykk til Elite, og delte 1.plassen i klassen med en annen ekvipasje fra Kristiansand!

Lexie fikk en helt suveren debut i klasse 3, og selv om poengsummen ikke var den beste var det virkelig et løp jeg er kjempefornøyd med! Hun har et helt utmerket fokus, jobber utrolig bra og er kvikk og oppmerksom på meg gjennom hele løpet. De småfeilene som koster oss mange poeng gjør jeg lite ut av, det kan bare bli bedre neste gang. Lexie endte med 177 poeng, 3.premiering og 10.plass i klassen.

Så vi reiste storfornøyde hjem igjen!!!12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page