top of page

Privattimer og kurs

Høsten 2023 ble jeg godkjent NKK Trinn 1 instruktør, og dermed i NKKs øyne godkjent til å holde kurs innen alt som handler om grunntrening av hund. Kombinert med min erfaring fra Rallylydighet og Agility, samt mange kurs jeg selv har gått på, så har dette lagt et bredt grunnlag med kunnskap som jeg ønsker å videreformidle.

Jente og buhund i rallylydighet

Ønsker du en privattime (såkalt PT-time) med meg, er dette absolutt mulig å få til. Jeg har mulighet de fleste ettermiddager, og flere helger til å komme med råd og hjelp til hundetreningen din. Dette kan være helt på nybegynner-nivå, eller langt mer erfarne hundetrenere som bare ønsker litt andre øyne og synsvinkler på noe de ønsker å forbedre. Ingen spørsmål er for store eller for små, det eneste som begrenser oss er hvor mye innhold vi klarer å få inn i en time.

Ta kontakt med meg på granskauenhund@gmail.com eller send sms til 91889184 for å avtale time. Prisen er 500kr/t + kjøring.

Ønsker du en time i Rallylydighet har jeg også full utstyrspakke hjemme, slik at du kan komme hjem til meg for å trene med alt nødvendig utstyr. Jeg har også en hel del utstyr til forskjellige treningsformer, slik at vi har enormt med muligheter til å drive med variabel trening. Jeg har blant annet mini-vippe, alléslalom, 4m tunnel, hopp med vinger, masse kjegler, balanseputer, smeller-utstyr, cavaletti, bakpartskontroll-bokser m.m. Ønsker du å få hjelp til miljøtrening og passering av andre hunder har jeg også tre kjempesolide og stabile hunder i forskjellige aldre som kan brukes som forstyrrelser ❤️

Meg og buhunden keila

Har du ønske om å få satt opp et kurs stiller jeg gjerne opp! Jeg kan holde kurs innen all grunnopplæring av hund, Rallylydighet (alle klasser) og Nybegynnerkurs i Agility. Kanskje raseklubben har lyst til å sette opp et triksekurs i forbindelse med rasespesialen? Eller har du og noen hundevenner lyst til å få til et kurs innen en spesiell sport? Ikke nøl med å ta kontakt.

 • Valpekurs

 • Unghundkurs

 • Hverdagslydighet

 • Bronsemerkekurs LP - jeg kan også dømme bronsemerkeprøver

 • Passeringskurs

 • Rallylydighet-kurs alle klasser

 • Agility-kurs nybegynner

 • Utstillingskurs / utstillingstrening

 • Triksekurs

 • Intro til hundeparkour

 • Aktiviseringskurs

Vi velger sammen hvordan kurset skal settes opp, og hvor langt det skal være. Det kan være hjemme hos meg, eller så kommer jeg til der du ønsker å ha kurset. Det kan være vi setter opp et 12 timers kurs fordelt på 8 uker, et helgekurs på totalt 10 timer, et dagskurs på 6 timer, eller halvdagskurs på 3 timer. Dette kan vi tilpasse og tilrettelegge etter behov. Pris på kursene vil variere utfra innhold og tidsbruk. Ta kontakt, så finner vi en fornuftig pris!

jeg og buhunden keila i agility

PS! Visste du at jeg også har nettkurs liggende ute på Netthund.no? Der ligger det pr i dag tre kurs som er heldigitale, og som man kan ta akkurat når det passer en selv best!

 • Valpekurs - Få en trygg og rolig valp

 • Introduksjon til Hundeparkour

 • Utstillingskurs for nybegynnere


10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page