top of page

Ny tittel til Keila!

Helgen 17.-18.september tok jeg og jentene turen til Eidsvoll Hundeklubb sitt stevne. Det viste seg at stevneplassen lå bare 10 minutters kjøring unna Hurdal, så da fikk vi kombinert turen med et besøk til folkehøgskolen jeg gikk på for 12 år siden.

Jeg valgte å ta turen opp til dette stevnet siden det skulle bli arrangert både LP konkurranser i en bane, og Rallylydighet i to andre baner. Derfor kunne jeg forsøke å ta LPI tittelen med Keila samtidig som vi fortsatte jakten på flere Cert i rally. Det ble dessverre ingen Cert på oss denne helgen, men vi kom veldig glade hjem med flere pallplasseringer og ny tittel 😍❤️

På lørdagen kom jeg og Keila på 1.plass i LP klasse 1 med 256 poeng og 1.premiering. I Rallylydighet kom vi på 3.plass i klasse Elite med 189 poeng. Søndagen ble det ikke like mye å skryte av i Rallylydighet der vi endte med 7.plass og 177 poeng (3.premiering), men i lydigheten gikk det betraktelig bedre. Med en 1.plass, 257 poeng og 1.premiering ble det altså ny tittel på oss 😍😍😍 Det gikk ikke mer enn noen timer før jeg hadde søkt om LPI tittel, og bare noen dager senere var den godkjent og synlig i Dogweb!!


20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page