top of page

Buhundens Nasjonaldag - Dag 1

Buhundens nasjonaldag 2022 på Hunderfossen ble nok en minnerik og fantastisk helg. Jeg og Tone reiste opp med de tre jentene våre, og jeg tror samtlige labber og føtter var helt kaputt på enden av søndagen. Vi satt oss i bilen tidlig på fredags morgenen og satt nesa mot Lillehammer og Hunderfossen. På veien tok vi oss en skikkelig pause med skogstur og fotografering i Lillehammer ved hoppbakken, og en liten visitt innom Anicura Lillehammer for en progresterontest før vi kom frem på Hunderfossen Camping. Fredags ettermiddagen gikk til å hjelpe klubben med å sortere premier, og gjøre klart til neste dag. Det ble mye sosialiseringa på oss tobeinte, utallige "takk for sist", "så godt å se deg igjen" og nye bekjentskaper.

Lørdagen ble full aktivitet fra morgen til kveld, og vi endte raskt som medhjelpere til Astrid Indrebø som var ansvarlig for premiene under utstillingen. Vi ble løpende frem og tilbake hele dagen med premier, premier, hunder og mer premier.

Vi rakk heldigvis å stille egne hunder også, og det var kjempemoro å se vår første valp i ringen. Dessverre ble resultatet ikke helt som håpet da hun ble målt til under minstemål, men kritikken var kjempefin, og hun oppførte seg eksemplarisk i ringen.

Lexie viser seg også fra sin beste side, og får Excellent og 3.AKK. Hun er jo bare en stjerne i ringen, og det er tydelig at hun koser seg med alle mulige oppgaver. Så lenge hun får jobbe så er hun fornøyd.

Keila fikk være med på turen, men hun var ikke påmeldt utstillingen. Hun fikk derimot være med på den uoffisielle premieringen av "Beste Hale" som hun vant sist vi var på Hunderfossen i 2020, og jaggu tok hun premieringen i år også ❤️Vi er hvertfall ikke i tvil om at Keila har den beste Buhund-halen i Norge 😍🥰

Etter utstillingen var det tid for grilling, og nesten hele forsamlingen samlet seg nede i partyteltet der det ble særdeles god stemning. Det var premiere på Buhundens nasjonalsang, skrevet og fremført av Sveinung A. Andersen, det var underholdning i særklasse og det var tidenes auksjon!

Trøtte, slitne og glade kom vi tilbake til hytten, og det kjentes i alle kroppens ledd og muskler at en god natts søvn var på høy tid.


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page