top of page

B-kullet 4,5 uke

Valpene begynner å bli store, og de er svært aktive. Tennene er på plass, og vi mennesker blir brukt som nåleputer for øyeblikket. De har fått være med på sin første kjøretur, fått testet så smått å være utendørs mellom regnbygene, fått masse besøk av både voksne og barn. De har startet å spise ordentlig mat, men fortsatt er det mammas melk som frister mest.

Personlighetene har også begynt å vise seg, og vi begynner å gjøre oss noen tanker om hvilke valper som kommer til å passe best i hvilke hjem. Noen av dem er mer utpreget sosiale og trygge på å utforske, mens andre er mer glade i å sove og er litt mer forsiktige i fremtoningen. Felles for de alle er at de kommer stormende når vi kommer inn i valpebingen.

De bor nå hele dagen i valpebingen i stua der de får være med og oppleve alle hverdagslige sysler. Dette inkluderer blant annet robotstøvsuger, askesuger, gulvvask osv. I bingen har de en rekke forskjellige underlag og teksturer, tunnel, barneleker og hundeleker - jeg kaller det bare en sansepark der de skal få bli vant til en rekke forskjellige fasonger, lukter, farger, teksturer og underlag. Det er utrolig viktig for oss at vi skal gjøre det beste mulige grunnlaget for disse valpene, slik at de har alle forutsetninger til å bli fantastiske individer.

78 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page