top of page

DKK Herning - Winter Wonder Show 🐕

Denne helgen tok jeg, Trond og jentene turen til Danmark for å stille ut hundene på Winter Wonder Show som vi har gledet oss lenge til! Det ble en flott helg fylt med flotte turer, masse hyggelig sosialt samvær og gode resultater!

Ina og hundene foran et skilt

Lørdagen var vi forsåvidt ikke helt fornøyde med resultatene, men slik er det jo når man driver med konkurranser. Når det er sagt, så må det jo også sies at de hundene som ble premiert var absolutt vel fortjent med sine premieringer!

Dommer: Per Kristian Andersen

Junior klasse: Granskauens Borgny Ragnhildsdotter med Ex. uten CK og en fin kritikk

Champion klasse: N UCH N RL CH RLI RLII RLIII RLE LPI AGI AGHI Bernegården's Lara med VG (heldigvis en veldig fin kritikk - og mye trekk for manglende vinkler bak).

Etter lørdagens utstilling tok vi oss en deilig times lang tur på ca 5km i nærområdet med navn Knudmosebakken. Der gikk vi inne i dyreinnhegn, og fikk gå rundt i flott dansk natur.

Ina og hundene på en trebro
Ina og hundene på en sten

Søndagen derimot kunne vi nesten ikke vært mer fornøyde med premieringene, selv om Keila ennå ikke ble Dansk Champion som jeg håpet på. Derimot var det lille Fionafisa mi som tok med seg rubbel og bit av det hun kunne få ❤️🌟

Dommer: Kalvo Kriisk

Junior klasse: Granskauens Borgny Ragnhildsdotter med Ex. CK 1.JKK Jr.Cert Jr.Cacib 3.BTK Cert og DKJV-23 tittel 🥳

Champion klasse: Bernegården's Lara med Ex. CK

Ina og Fiona med sløyfer

Etter utstillingen kjørte vi til en liten plass vi fant en drøy halvtime utenfor Herning som het "Deep Forest Art Land" som kunne by på en utrolig vakker turløype! Hundene fikk strukket på beina og stimulert alle sansene de har på en deilig lang rusletur.

Vi ble igjen i Danmark til mandagen og skulle ta kveldsbåten hjem. Så da benyttet vi anledningen til å sove sent og bruke god tid på morgenen før vi måtte sjekke ut av hotellet. Så kjørte vi en halvtimes tid nordover til vi kom til en liten plass utenfor Viborg. Der hadde vi søkt opp en skog som het Dollerup Bakker hvor vi gikk en nydelig 2 timers tur på ca 7km i noe av den vakreste naturen jeg har sett. For en nydelig plass som absolutt er verdt et nytt besøk ved en senere anledning!

Ina og to hunder sitter på en benk med utsikt


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page