top of page

ons. 12. juni

|

Høvåg

Introduksjon til Rallylydighet

4 ukers introkurs! Er du nysgjerrig på hva rallylydighet er, og vil lære litt mer om hvordan sporten fungerer? Bli med på kurs for å prøve deg på en av norges største hundesporter.

Registration is closed
See other events
Introduksjon til Rallylydighet
Introduksjon til Rallylydighet

Tid og sted

12. juni 2024, 17:30

Høvåg, Krossnesveien 8, 4770 Høvåg, Norge

Om dette kurset

Introduksjon til rallylydighet

Type kurs: 4 onsdager á ca. 1,5 time fra kl 17:30 - 19:00. Datoer: 12.06, 19.06, 26.06 og 03.07

For hvem: Alle som ønsker å teste ut rallylydighet.

Alder på hund: Ingen alderskrav. Må være ferdig vaksinert. 

Forhåndskunnskaper: Hunden bør kunne grunnleggende ferdigheter som sitt og dekk, og følge deg greit på din venstre side (gå fot).

Pris: 1000,- pr ekvipasje + servicegebyr

Sted: Hjemme hos meg i Krossnesveien 8, 4770 Høvåg

Innhold:

På kurset får du en god innføring i alle skiltene i rallylydighet klasse 1 slik at du får en grunnleggende forståelse for hvordan sporten fungerer. Vi skal også trene på å bygge bane, og øve på å gå banen etterpå. I klasse 1 skal hunden føres i kobbel, og handler om å vise at hunden kan grunnleggende ferdigheter som sitt, dekk, bli og å gå fot.

Bli med på et lite intensivkurs over 4 uker før fellesferien starter for fullt. Benytt anledningen til å lære en sport som har fått stort fotfeste i Norge, og som nå er på vei til å bli norges største hundesport. Rallylydighet åpner opp for at hunder av alle raser kan være med og konkurrere i lydighet, og det finnes utøvere i høyere klasser med både Alaskan Malamute, Collie og pomeranian. Ingen hunder er for små eller for store, og alle hunder har godt av å bli trent. 

Du kan lese mer om Rallylydighet på nettsiden til Norsk Rallylydighetsklubb

Selv er jeg utdannet NKK Trinn 1 Instruktør, og konkurrerer i dag med to hunder i Rallylydighet selv. Den ene hunden går i klasse Elite og er Norsk RallylydighetsChampion, mens den andre straks skal gjøre opprykk til klasse 2. I tillegg har jeg ført en annen hund opp til klasse 3 med napp til elite. 

Hovedfokuset på dette kurset er å gi deltagerne en innføring i denne morsomme sporten, samtidig som det forhåpentligvis motiverer til litt mer aktivitet sammen med hunden. 

Billetter

  • 1 ekvipasje med hund

    kr 1 000,00
    +kr 25,00 service fee
    Sale ended

Total

kr 0,00

Del dette kurset

bottom of page