top of page

Rallystevne på Dønnestad 7.-8.aug 2021

Denne helgen var det duket for Rallystevne på hjemmebane, nærmere bestemt på Dønnestad i Tveit. Arrangør denne helgen var Vennesla Hundeklubb, og Lexie skulle starte i klasse 1. Håpet var å kunne ta tittelen på lørdagen, og starte i klasse 2 på søndagen. Dessverre ble det ikke helt slik, men vi er allikevel storfornøyd med helgen!

Vi hadde ikke akkurat det beste været denne helgen, så det var en del som ikke møtte opp til prøven. Men, vi var allikevel rundt 18 deltagere av 25 påmeldte i klasse en, så konkurransen var hard. Lexie gikk helt fantastisk på banen, og eneste feilen vi gjorde var at jeg tok et steg for mye i en vri. Derfor tok jeg en repetisjon på dette skiltet, og hadde gått inn til 197 poeng dersom jeg ikke hadde gjort en utrolig teit feil etter målgang. Jeg tok nemlig opp leken fra vesten mens jeg fortsatt hadde et ben på innsiden av ringbåndet, og derfor ble det disk på meg og Lexie denne dagen. Men, siden løpet gikk så bra som det gjorde, og Lexie gikk helt feilfritt inne på banen kunne jeg ikke vært mer fornøyd uansett!!!!

Søndagen var været bedre, men da det var vår tur til å starte åpnet himmelen seg og vi fikk oss en skikkelig dusj under løpet. Lexie var også litt med "av" i dag, men til tross for dette kjempet hun seg gjennom og gikk inn til 198 poeng! Eneste trekket vi fikk var for en skjev sitt/dekk, og det kan vi leve lenge med! Denne poengsummen holdt også til en 2.plass i klassen (nok en pallplass på Lexie altså!!) og med det var RLI tittelen i boks! Så da er vi klare til å rykke opp til klasse 2.

Det var også utrolig moro å se flere av ekvipasjene av både gamle og nye bekjente som gjorde det utrolig bra denne helgen! Og søndagen var det faktisk INGEN disk i klasse 1 :D :D


43 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page