top of page

Påskeutstilling i Vikersund

Vi har hatt en helt strålende helg i Vikersund og påskeutstillingen til Klubben for gårds- og fjellhunder. På turen reiste Ina og Tone med Keila, Fiona og Ronja som alle var påmeldt utstillingen.

Vi var ikke sikker på hvem vi kom til å møte der oppe, men det var et godt antall buhunder påmeldt - hvilket var veldig gledelig! Da vi kom frem traff vi blant annet på Britt Marit og Bjarte som driver Bernegården Kennel, som også er oppdretterne til Keila og Lexie. Det var veldig hyggelig å treffe på dem igjen.

Første dag endte med følgende resultater:

Granskauens Borgny Ragnhildsdotter: HP BIM Valp

Granskauens Asbjørg Larasdotter: Ex. 2.UHK

N UCH N RL CH RLI RLII RLIII RLE LPI Bernegården's Lara: Ex. CK 1.CHK 2.BTK

Da utstillingsbiten var over for vår del bestemte vi oss for å dra til mine kjente trakter for å gå en deilig påsketur. Vi endte derfor med å kjøre til Hokksund, tok en tur forbi det gamle huset til min farfar og farmor, og gikk en tur innover hytteveien mot Hoennsvannet. En utrolig fin og deilig tur i strålende sol og deilig snødekt landskap.

Etter turen fikk vi tatt oss en matbit i Mjøndalen før vi kom oss tilbake til hotellet. Der endte vi raskt i horisontal stilling, og alt av tobeinte og firbeinte lå flatt ut i halv-søvne resten av kvelden.

Dag to stilte vi opp igjen friske og raske, og var klare for en ny koselig og spennende dag. Resultatene ble som følger:

Granskauens Borgny Ragnhildsdotter: HP BIM Valp

Granskauens Asbjørg Larasdotter: Ex. CK 2.UHK 4.BTK

Bernegården's Lara: Ex. CK 1.CHK 1.BTK BIR

Vi ble igjen til gruppefinalene, men det ble dessverre ingen plassering der. Det ble en utrolig flott helg, med mange gode opplevelser.14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page