top of page

NKK Trinn 1 instruktør

Det var utrolig deilig å endelig få gjennomført eksamen denne helgen, og bestått! Det betyr at jeg herfra kan kalle meg en NKK Trinn 1 Instruktør, og begynne å holde kurs i hundeklubben 🥳

Det er jo nå jeg skal få muligheten til å begynne å bygge et erfaringsgrunnlag, så jeg gleder meg til å teste ut egne metoder, gjøre feil og lære av dem. Og sammen med ferske og erfarne hundeeiere få bygge opp erfaring som instruktør og videre som hundetrener.

Det har vært en heftig høst med mange timer på kurs, og enda flere timer med lesing hjemme. Det har vært øving på å bygge opp og utføre leksjoner, både praktiske og teoretiske. Det har vært pugging på faglig kunnskap, og mye øving på å kunne bruke den faglige kunnskapen i praksis.

Det var siste åpne prosjekt denne høsten som endelig er ferdig utført! Da kan jeg forsøke å slappe av litt de siste ukene i år mens jeg planlegger vårens nye eventyr ☃️🌟


9 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page