top of page

NKK Bø Int.18.mars 2023

Updated: Apr 14, 2023

Vi hadde en kjempefin helg med besøk av Rachel, Jon Inge, Loki og Polo i forbindelse med den internasjonale utstillingen i Bø arrangert av Norsk Kennel Klubb.

Vi reiste opp sammen med Tone og Ronja. Fiona var også med på turen, mens Max ble igjen hjemme under oppsyn av Tone sin samboer Jonas. Fiona skulle ikke stilles siden hun er valp, men det var en god anledning for henne og Polo til å få litt godt med miljøtrening.

Det ble en svært fin dag for oss alle, og det ble flotte resultater i ringen. Dette var også Keila sin debut i Championklassen, og det var svært moro å vise henne frem som champion ❤️

Resultatene ble:

N UCH N RL CH RLI RLII RLIII RLE LPI Bernegården's Lara: Ex. CK 2.CHK 2.BTK R.CACIB Granskauens Asbjørg Larasdotter: Ex. 3.UHK Loki: Ex. CK 2.CHK 2.BHK R.CACIB

Valpene hadde en helt topp dag med mange inntrykk og trening i et veldig krevende miljø. De taklet det kjempebra, og viser at de har blitt godt vant til pressende miljøer uten å bry seg i nevneverdig grad. Da vi kom hjem var det bare å flate ut resten av kvelden. Og dagen etter tok vi oss en deilig skogtur før vi takket Rachel, Jon Inge, Loki og Polo for en kjempefin helg og ønsket dem vel hjem.


13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page