top of page

HobbyHund Instruktør!

Da er endelig en helt ny plattform for nettbaserte hundetreningskurs lansert, og jeg er en av instruktørene. Nettsiden heter HobbyHund, og her klikker man seg videre inn på Akademiet for å finne de forskjellige kursene som er lagt ut.

Jeg har nå i første omgang lagt ut tre kurs, og skal til våren planlegge og spille inn flere kurs etter hvert som jeg får tid til det. De første kursene jeg har lagt ut handler om de tingene jeg er veldig opptatt av:

Valpekurs - Få en trygg og rolig valp

I dette kurset snakker jeg mest om teori bak hva man bør vite av bakgrunnskunnskap for å kunne gi valpen best mulig forutsetninger for å bli en trygg og rolig valp - og etter hvert voksen hund. Vi ser på grunnleggende ferdigheter man bør lære hunden som vil legge et godt grunnlag for videre trening, grunnleggende kunnskap om den kjempeviktige sosialeringen og miljøtreningen, valpens behov og grunnleggende hundespråk.


Hundespråket - Forstå hundens atferd

Etter hvert som at jeg selv har lært meg mye om hundens atferd og språk, så ser jeg hvor mye mer jeg forstår av hvordan den oppfører seg. Når hundene ender opp med å krangle, når de forsøker å gi oss beskjeder, når de plutselig begynner å snuse istedenfor å jobbe på trening osv. Alt dette kan forklares hvis vi går litt mer ned i detaljene på hva hunden faktisk forsøker å formidle til oss. Dette går vi litt mer ned i dybden på i dette kurset. Jeg går gjennom en rekke av signalene hunden benytter seg av, og bruker konkrete eksempler på å vise hvordan disse kan brukes i det daglige. Samtidig forteller jeg også om hvilke observasjoner jeg gjør i disse videoene, og hvordan jeg tolker hundens kommunikasjon basert på hva jeg kan se.

Hundeparkour - en introduksjon

Som en introduksjon til denne kjempemorsomme aktiviteten man kan gjøre med hunden sin, og som ikke krever noe forhåndskunnskaper eller kvalifikasjoner har jeg laget et introkurs til hundeparkour. Her får du en liten innføring i hva Parkour er, hvorfor det er så moro å holde på med, og en kort introduksjon til to av de mest brukte øvelsene.


5 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page